Mooie klanten

Home / Mooie klanten

DEZE ORGANISATIES HEBBEN DE BOEKHOUDING OP ORDE!

Bij Best Choice Administraties is geen accountant klus ons te gek. Neem net als onderstaande organisaties contact met ons op en weet dat uw administratie in goede handen is.

E&D Loopbaanadvies

E&D Loopbaanadvies is professioneel op gebied van mens, werk en organisatie. Door middel van het geven van advies, training en coaching.

Paintbar

Paintbar is het creatieve avondje uit. Je kiest een schilderij dat jou aanspreekt op onze kalender of je boekt je eigen feestje. Tijdens het event hoef je alleen maar te genieten. Met een kwast in de ene hand en een wijntje in de andere.

Warsanis Producties

Wij van Warsanis bieden een breed scala aan uitzendservices. Van studio ontwerp tot aanpassing van audioverwerking.

De Goesterij

U hoeft alleen maar een warme jas aan te trekken. Zij doen de rest. Ze nemen alles mee, lampjes, vuurkorfen, warme gluhwein en natuurlijk heerlijke wintergerechten. Kortom onze winterBBQ is veel meer dan een BBQ!

Barefoot

Start de Barefoot expeditie binnen jouw organisatie… Omdat je een gek idee met succes wilt realiseren. Omdat klanten een hogere kwaliteit vragen. Omdat jouw organisatie tegen complexe uitdagingen aanloopt.

Woon't

2CLASHY

2CLASHY is een fashion groothandel gevestigd in het World Fashion Centre in Amsterdam. 2CLASHY onderscheidt zich al meer dan 5 jaar met een kleding collectie die trendy, stoer en heel vrouwelijk is.

Zin Book & Giftstore

Zin book & gift store is een nieuwe boek- cadeau en muziekwinkel in het centrum van Amersfoort.

Het Adviesbureau

In een lerende organisatie staat de klantvraag centraal en verloopt de communicatie face-to-face. Het Adviedbureau begeleidt teams en leidinggevenden succesvol op hun route naar zelfsturing en wendbaar organiseren.

Casus Advocatuur

Casus Advocatuur is een no-nonense advocatenkantoor in Arnhem. Wat kunnen ze voor u betekenen? Bekijk de mogelijkheden op de website.

Bunt Tuinen

Uw tuin is het visitekaartje van uw woning maar kan een hele zorg zijn. Wij staan garant voor de volledige zorg voor uw tuin. Persoonlijk en betrokken wordt er gezocht naar duurzame en vernieuwende oplossingen.

van de Kamp

Van de Kamp is een middelgroot installatiebedrijf in Barneveld. We verzorgen alle voorkomende installatiewerkzaamheden en ambachtelijk loodgieterwerk. Dat doen we voor overheden, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers, overige bedrijven en particulieren.

Gemarko

Gemarko Tuindesign is een innoverend bedrijf, gerund door een jong koppel met meer als 15 jaar ervaring. Meedenken met de klant vakmanschap en service staan bij hen hoog in het vaandel

Aloeveraplaza

Aloeveraplaza.nl biedt alles op het gebied van Aloe Vera verzorgingsproducten. Ontdek en geniet van de parel van de natuur: Aloe Vera!

KISPORT Martial Academy

KISPORT Martial Academy is een club die is ontstaan uit de gedachte dat ieder mens zich kan ontwikkelen en hiervoor de ‘tools’ van de kunstvorm kunnen gebruiken die vele jaren geleden in het verre Korea zijn ontstaan.

Apuro Taekwondo

Ja, taekwondo is ook voor jou! Ben je een jongen, meisje, man of vrouw?  Een beginnende sporter, ervaren sporter met veel of weinig ervaring met vechtsporten? Je kunt bij Taekwondo Apuro terecht.

Linge Hotel Elst

Linge Hotel Elst, een comfortabel, jong en modern familie hotel rustig gelegen in het centrum van Elst, midden in de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen. Een familiehotel waar gastvrijheid een begrip is.

JULD